Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Március 10. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Tolna Megyei Szerve

Tizenhat éve a VOSZ Tolna Megyei Szervezetének élén - újra Dr. Fajszi Lajos a megyei elnök

Tizenhat éve a VOSZ Tolna Megyei Szervezetének élén - újra Dr. Fajszi Lajos a megyei elnök

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Tolna Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Dr. Fajszi Lajost választották meg a szervezet elnökének.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Tolna Megyei Szervezete március 4-én megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok újra Dr. Fajszi Lajost választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Tolna Megyei Szervezetét.

Dr. Fajszi Lajos a Tolna megyében található F-1.-Group Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója. A társaság ingatlanközvetítéssel és épülettisztítással foglalkozik országos szinten, tevékenységét 32 fő alkalmazottal látja el, árbevétele éves szinten eléri a 60 millió forintot.
A VOSZ újra megválasztott Tolna megyei elnöke a magyar gazdaságért végzett munkája elismeréséül átvehette a Magyar Gazdaságért Díjat és a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést is.

A kép forrása: www.tolnamegye.info

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.