Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Április 23. 10:44, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció:

Segítségadás helyett lefotóztak egy gödörbe esett férfit, aki később meghalt

Segítségadás helyett lefotóztak egy gödörbe esett férfit, aki később meghalt

A rendőrök keresnek egy férfit, aki Budafokon a gyanú szerint - ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna - lefotózott egy gödörbe esett embert, aki aztán belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken közölte a police.hu oldalon, hogy egy férfi november 6-án 20 óra körül, a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél - ismeretlen körülmények között - fejjel előre beleesett egy útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki észrevette a gödörben lévő embert, de ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta és továbbsétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, és a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt vagy bármilyen információjuk van az esetről.

A rendőrség az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben