Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2021. Április 16. 05:14, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Póráz nélkül sétáltatott kutya miatt pusztult el egy teherautó elé vágtató ló

Póráz nélkül sétáltatott kutya miatt pusztult el egy teherautó elé vágtató ló

Testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak egy, a kutyáit póráz nélkül sétáltató nő ellen, mert a kutyák rátámadtak egy lóra, amely emiatt kivágtatott az útra, ahol egy teherautó elgázolta;

a XI. kerületben történt balesetben a ló elpusztult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.ho oldalon.

A közlemény szerint két nő lovagolt Kamaraerdőn szerdán, amikor két póráz nélkül sétáltatott kutya rájuk támadt. Az egyik ló ledobta lovasát, majd nyomában a kutyákkal kivágtatott a Balatoni útra, ahol elütötte egy betonkeverős teherautó.

A ló a helyszínen elpusztult, a lovas az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett - írták.

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság a kutyákat sétáltató 29 éves nőt súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.