Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Június 05. 06:01, kedd | Bulvár
Forrás: STOP/Új Ász

"Nem zsűrizek többé" - Puzsér visszavonul

Úgy fest, Puzsér Róbert hitét vesztette, hiszen a Csillag Születik szombati fináléjának eredménye, azaz Mészáros János Elek győzelme után bevallotta: a jövőben szinte kizárt, hogy még egyszer ilyen műsorban zsűrizzen.

Szerinte a Quantum XXL produkciója érdemelt volna győzelmet.

- Az emberek azonosulási pontokat keresnek maguknak és nem produkciókat értékelnek. Ahelyett, hogy a teljesítményt díjaznák, ők azonosulni akarnak a hőseikkel. Nem véletlenül fészkelte be magát a szívükbe a szegénylegény, aki régi, jól kipróbált azonosulási pontjuk a népmesékből, és akit végül győzedelmes hőssé is avattak - kezdte az Új Ásznak Puzsér Róbert.
- A legszínvonalasabb produkciónak illett volna nyerni, de szerintem nem ez történt, így hát csalódott vagyok. A papírforma érvényesült, habár én reménykedtem, hogy talán a Quantum XXL lehet a befutó - árulta el az ítész, majd folytatta.

- Nem tudok arról, hogy a továbbiakban tervez-e velem bármit a csatorna. Egyébként ez volt az első tehetségkutató műsor, amit végignéztem, és nagy valószínűséggel az utolsó is. Ráadásul olyan súlyos szakmai feltételekhez kötném az esetleges további zsűrizést, amelyeket, attól tartok, hogy a csatorna soha nem lenne hajlandó teljesíteni - tette hozzá Puzsér Róbert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.