Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 19. 14:02, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatták az újszülöttje megölésével gyanúsított sárkeresztúri nőt

Letartóztatták az újszülöttje megölésével gyanúsított sárkeresztúri nőt

Egy hónapra elrendelte a bíróság kedden annak a sárkeresztúri nőnek a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat hajnalban a Fejér megyei Zichyújfaluban megfojtotta életképes újszülöttjét.

A Székesfehérvári Járásbíróság a szökés, elrejtőzés veszélye miatt rendelte el a gyanúsított letartóztatását. A végzést minden érintett tudomásul vette – tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék az MTI-t.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást a nő ellen.

Az alapos gyanú szerint a fiatal nő tavaly nyáron lett várandós a barátjától, de ezt előtte és a környezete előtt is eltitkolta, terhesgondozáson nem vett részt, orvosi ellátásban nem részesült. Barátja nevelőapjának ingatlanában volt, amikor elkezdődött a vajúdás. Titokban a melléképületbe ment, megszülte a gyermeket, és egy műanyagcsővel megfojtotta. A holttestet otthagyta, majd rosszullétre hivatkozva a barátjával hazavitette magát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.