Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 25. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Kóbor ötven éve pörög

Kóbor ötven éve pörög

Az Omega együttes gőzerővel készül fellépéseire, hiszen jubileumi koncertsorozatra indulnak. Kóbor Jánosnak a vérében van a pezsgés.

Gyakorlatilag az elmúlt ötven évem a pörgésről szólt. A zenéről, a próbákról és a turnékról. Számomra ez a hajtás nem teher, és a mindenkori magánéletemet is ehhez kellett igazítanom. Soha nem akartam zenész lenni, meg voltam győződve arról, hogy atléta vagy futballista leszek, pedig alapvetően építészmérnökként végeztem az egyetemen.

A kondíciómmal dicsekedhetnék, de szerintem elég, ha megköszönöm a szüleimnek, hogy jó géneket örököltem tőlük. De állíthatom, hogy a sportnak is sokat köszönhetek, amit viszont még időben, az élsport előtt abbahagytam, mert hosszabb távon az biztosan hazavágott volna egészségügyileg - nyilatkozta a Star magazinnak Kóbor János.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.