Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 07. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP/Hot

Klapka György legalizálná húsz éve tartó kapcsolatát

Klapka György legalizálná húsz éve tartó kapcsolatát

Klapka György szeretné oltár elé vezetni az élettársát, ám ő újra és újra nemet mond neki. Mária húsz éve hűséges társa a sikeres üzletembernek, ám nem hajlandó hozzámenni.

- Mária kikosarazott, azt mondta, nem jön hozzám, mert már három feleségemet eltemettem, és nem akar az ő sorsukra jutni - mondta a hot! magazinnak Klapka György, aki nem szeretné, ha a halála után élete párját esetleg kitennék a jussából a gyerekei, ezért gondolt arra, hogy hivatalossá tenné a kapcsolatukat.
A nyolcvanhárom éves zálogházkirály most érzi úgy, hogy egyre fontosabb számára a család, ezért is szeretné, ha a nagyfia, Krisztián családostul hazaköltözne Németországból.

- Dennis és Sandy itthon vannak, de Nikolett odakint él, ahogy Krisztián is. Tíz éve vezető beosztásban van egy mobiltelefon-társaságnál, és nem hiszem, hogy itthon ne találna neki való munkát. Látok esélyt arra, hogy a két unokámmal együtt átköltözzenek Magyarországra, már csak azért is, mert a fiam felesége is magyar. A nagyobbik lányom, Nikolett neves kutató, szinte csak a munkájának él, ő biztosan nem jön haza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.