Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Június 10. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: MTI, fotó: szekszardiagora.hu

Kétnapos mesefesztivál Szekszárdon

Kétnapos mesefesztivál Szekszárdon

Először rendezi meg a Babits Mihály Kulturális Központ a Háry János Mesefesztivált; szombaton és vasárnap a Szent István téren több tucat program várja a gyerekeket

Szekszárdon először rendezi meg a Babits Mihály Kulturális Központ a Háry János Mesefesztivált; szombaton és vasárnap a Szent István téren több tucat program - kalandpark, játszóház, bábelőadások, kézműves foglalkozások - várják a gyerekeket.
Az előadók között lesz Levente Péter, Kóka Rozália, Sebestyén István, Agócs Gergely, Mikó István színművész és a Csokonai-díjas sióagárdi Fecske bábcsoport. Színpadra lépnek Szekszárd legjobb óvodás és iskolás mesemondói, megrendezik a Háry János nagyotmondó versenyt és a Magyar Bajusz Társaság első szekszárdi bajuszmustráját is.
A kulturális központ tájékoztatója szerint a rendezvény egyik leglátványosabb része az lesz, amikor a gyerekek által készített rajzokat fényfestéssel megjelenítik a szekszárdi Művészetek Háza falán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt