Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 13. 11:36, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI Fotó: Kovács Attila

Kamion és autóbusz ütközött a 10-es főúton

Kamion és autóbusz ütközött a 10-es főúton

Egy vonatpótló busz és egy kamion ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között.

Egy vonatpótló busz és egy kamion ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között csütörtök reggel a 10-es főút pilisszentiváni leágazásánál, a balesetben négyen megsérültek – tájékoztatták az MTI-t a hatóságok.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle idején az érintett útszakaszon a Piliscsaba irányából érkezőket visszafordítják, a Pilisvörösvár irányából érkező forgalmat Solymár irányába terelik.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta, hogy az autóbuszon 60 ember tartózkodott, egy utast a tűzoltók szabadítottak ki az összeroncsolódott járműből.
Németh Cecília, a mentőszolgálat sajtóügyeletes az MTI-t arról tájékoztatta, hogy négyen sérültek meg; mind a busz utasai voltak. Két embert kellett kórházba szállítani: egy 34 éves nőt mentőhelikopterrel vittek a Honvédkórházba, egy másik - 44 éves - nőt pedig a János kórház traumatológiáján kezelnek. A mentők két könnyebben sérült utast a helyszínen láttak el.
A Mávinform sajtóügyeletese, Miklós Éva közölte: a baleset miatt hosszabb menetidővel járnak a vonatok és a vonatpótló autóbuszok Esztergom és Budapest között. A vasútvonal felújítása miatt beállított vonatpótló buszok a rendőrségi helyszínelés végéig Pilisvörösvár és Piliscsaba között nem közlekednek, Solymár és Budapest között továbbra is zavartalan a forgalom.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön