Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Május 05. 08:45, csütörtök | Helyi
Forrás: 24.hu

Gyerekek előtt, lapáttal vert össze egy kiskutyát egy szekszárdi férfi

Gyerekek előtt, lapáttal vert össze egy kiskutyát egy szekszárdi férfi

Gyerekek is látták, ahogy nekivágta egy teherautónak, rácsapott kettőt lapáttal, majd beledobta a vízzel teli patakba a két hónapos keverék kiskutyát egy férfi Szekszárdon

– mondta egy szemtanú az RTL Klub Híradójának.

A Bozont névre hallgató ebnek az őt megmentő állatorvos szerint az volt a szerencséje, hogy fiatal és csontjai még rugalmasak. Az állat a veréstől sokkos állapotba került, felment a láza és órákig csak vonyított.

Hazugság – így reagált az állítólagos állatkínzó a csatorna munkatársainak megkeresésére. Ő tagadja, hogy bántotta volna az állatot, sőt, elmondása szerint ő mentette ki a patakból, hogy ne fulladjon meg.

"Bozontka még lázas, kapja a fájdalomcsillapítókat, antibiotikumot, lázcsillapítót. A jobb mellső lábán az állatorvos helyrerakta bódításban az elcsúszott kis porcos csontokat, most speciális sín van a lábán, amit legalább három hétig viselnie kell. Ha ez sikerül, talán sántítás nélkül tud majd járni. Kézből etetjük és itatjuk. Reményeink szerint 1 hónap múlva már jó állapotban lesz. Nagyon megszerettük, annyira hálás a segítségért.
Naponta több törölközőt és lepedőt, ágynemű huzatot cserélünk alatta, azt szívesen fogadunk, illetve kutyakonzervet, kölyöktápot már kaptunk. A pénzadománynak örülünk, mert ki tudjuk fizetni belőle a kicsi kezelését, gyógyszereit és vitaminjait." - írja a kiskutyát befogadó Szekszárdi Állatmenhely a közösségi oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét