Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Március 20. 11:57, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Fulladásveszély miatt gyermekbaldachinokat hív vissza az IKEA

Fulladásveszély miatt gyermekbaldachinokat hív vissza az IKEA

Fulladás veszélye miatt több gyermekbaldachint hív vissza az IKEA - közölte a cég csütörtök reggel az MTI-vel.

Közleményük szerint az IKEA tudomására jutott egy olyan eset, amikor a gyermek az ágyba húzta a hálót, s az összecsomózódva nyaka köré tekeredett. Sérülésről nem értesültek - tették hozzá.
Az IKEA megvizsgálta termékeit, s többről is megállapították, hogy azok esetleg fulladást okozhatnak. Az IKEA arra kér mindenkit, aki rácsos ágyak, illetve gyerekágyak fölé szerelhető baldachint vásárolt az IKEÁ-tól, ne használja azt, vigye vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a vételárat.
A termékvisszahívás a Legendarisk és a Minnen ágybaldachin készletet, a Barnslig Boll, Minnen Brodyr, Himmel, Fabler és Tissla és Klämmig baldachinokat érinti, amelyek 1996 óta kaphatók az IKEA áruházakban.
További információ található a www.IKEA.hu weboldalon, továbbá érdeklődni lehet a +36 1 460-3160-as telefonszámon - írta közleményében a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben