Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 23. 15:43, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Eszter bárkit kihívhat, ő nyer?

Eszter bárkit kihívhat, ő nyer?

Három jelet kapott Eszter a többi lakótól, amire számított is. Az egyik legjobb taktikus a villában, és sokan már most borítékolják: bárkit kihív, ő megy vissza. Csak egy ember ellen nincs esélye...

Eddigi tapasztalatok azt mutatják: jobb kihívónak lenni, mint kihívottnak, mert mindig az ment vissza, aki választhatott. Ezúttal Eszternek van esélye párbajellenfelet megnevezni, és a rajongói oldalakon sokan azt állítják, hogy a lány nem tud rosszul dönteni. Korábban is fölényes győzelemmel ment vissza, igaz, azóta néhányak szerint már egyáltalán nem olyan őszinte a játéka, mint a beköltözésekor.

Legesélyesebbnek Verát és Kingát tartják a műsor rajongói, mindkettőjüket más miatt. Verával régre nyúlik vissza Eszter rossz viszonya, ami igazán a mai napig nem tisztázott, pontosabban, hogy az érzékeny lelkű lány miért hátrált ki annak idején Eszter mögül az első párbajnál. Kinga pedig az, akivel Eszter nem találja a közös hangot. Igaz ez azonban Csabára is, bár a fiú tetszési indexét elnézve talán ő az egyetlen, aki ellen nem lenne sok esélye a lánynak. Hogy Attilának van-e oka félni, erre a rajongók nemet mondanak, de még lehet meglepetés. Egyetlen személy lehet a védett Fecón kívül biztonságban, és ez nem más, mint Seherezádé, aki barátként áll Eszter mellett.

Címkék: valóvilág, VV Eszter, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.