Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Január 08. 15:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Elszaladt a ló Muri Enikővel?

Elszaladt a ló Muri Enikővel?

Sokan úgy gondolják, máris elszaladt a ló Muri Enikővel sikerei miatt. Az énekes dobta új hódolóját is, állítólag beszélni sincs ideje szeretteivel, annyi dolga van.

Az X-Faktor legjobb női hangja, Muri Enikő élete igencsak felpörgött az utóbbi időben. A tehetségkutató után felköltözött Budapestre, és állandóan próbál koncertjeire valamint színházi fellépésére a Madách Színházban, ahol az Én, József Attila című darab egyik főszerepében lesz látható.

Ez a rohanás rányomja bélyegét Enikő magánéletére is, amely úgy látszik jelenleg másodrangú az életében. Az énekesnő korábbi kapcsolata az X-Faktor alatt és miatt ért véget, de ezek után a Vasasban focizó Papizsanszkij Artur oldalán tűnt fel, és alkottak egy párt. Most ez a kapcsolat is véget ért, Enkiő azt nyilatkozta, hogy most még az sem fér bele az idejébe, hogy bárkivel is beszéljen.

A mindössze 21 éves Enikőnek persze lesz még ideje a magánéletére később is, de ezen nyilatkozata után sok fórumozó úgy gondolja, hogy máris fennhordja az orrát, és kezd celebként viselkedni. Sokan a szemére vetik VV Attilához való közeledését is.

Címkék: Muri Enikő, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.