Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. December 21. 16:18, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Eljegyezték a TV2 vörös műsorvezetőjét

Eljegyezték a TV2 vörös műsorvezetőjét

Peller Mariann ugyan szomorú volt, hogy véget ért az ÖsszeEsküvők című reality, mivel nagyon megkedvelte a játékosokat és a produkció légkörét, ugyanakkor ez volt élete legboldogabb napja is.

Párja, Juni György ugyanis megkérte a kezét.

- Rendkívül zsúfolt nap volt, mivel rohangáltunk karácsonyi ajándékokat vásárolni, aztán készülődnöm kellett a műorra. A kedvesem azt mondta, hogy szeretne velem beszélni egy kicsit, üljek le mellé a kanapéra, én meg ideges lettem, hiszen mindössze fél órám volt a készülődésre. Amikor elmondta, hogy mit szeretne, hirtelen azt hittem, hogy viccel, aztán a gyűrű láttán rendkívül meghatódtam, és hatalmas boldogságot éreztem - mesélte az Új Ásznak Mariann, akit hivatalosan, a családjától is kikért jövendőbelije.

- Biztosan a nővérem, Anna súgott a páromnak, mivel pontosan olyan gyűrűt kaptam, amilyenre mindig is vágytam. Másnap egy családi összejövetelen jelentettük be az örömhírt, mindenki meghatódott. Édesapámnak természetesen eszébe jutott, hogy most elveszíti az ő kicsike babáját, de vigasztalja a tudat, hogy boldogok vagyunk - tette hozzá Peller Mariann.

Címkék: peller mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.