Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 30. 09:43, szerda | Helyi

Azonosították a rendőrök az elkövetőket

Azonosították a rendőrök az elkövetőket

Autókat, kerékpárokat és 4 darab alumínium felnit lopott el két faddi fiú Tolnáról, illetve Faddról.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két fiatalkorú fiú ellen.

A 17 éves faddi lakosok november 12-én egy tolnai tanya udvarából eltulajdonítottak egy lezáratlan autót, melyet - miután kifogyott belőle az üzemanyag - az M6-os autópályán hátrahagytak.

November 17-én egy tolnai bekerített udvar nyitott garázsából a két fiatal négy alumínium felnit lopott el a rajtuk lévő gumikkal együtt, majd november 20-án egy faddi lakóház nyitott garázsából tulajdonítottak el egy személygépkocsit az abban lévő indítókulcs segítségével. Miután a járműből kifogyott az üzemanyag, Tolna területén hátrahagyták.

A fiúk ezt követően bementek egy lakóház udvarára, ahonnan elloptak 2 kerékpárt, majd hazamentek velük Faddra, és azokat a település külterületén elrejtették.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként azonosították a két faddi fiút, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket, melynek során az egyik elkövető részletes beismerő vallomást tett, a másik személy a bűncselekmények elkövetését részben ismerte el.

A rendőrök egyiküket őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, a másik gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Az eltulajdonított autókat, továbbá a kerékpárokat és a felniket megtalálták és lefoglalták.

Az ügyben a további eljárást a Tolnai Rendőrőrs folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: