Városlista
2024. június 7, péntek - Róbert

Hírek

2013. December 25. 09:06, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Autókat gyújtott föl egy fiú Szegeden szenteste

Autókat gyújtott föl egy fiú Szegeden szenteste

Két autót fölgyújtott, összesen tizenegy járművet pedig föltört egy 15 esztendős fiú szenteste Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

A rendőrség közleménye szerint a fiút lakossági bejelentés alapján érték tetten autófeltörés közben, majd fogták el Szeged egyik lakótelepén. A fiú menekülni próbált a rendőrök elől, közben elszórta az eltulajdonított értékek egy részét. A többit egy lépcsőházában foglalták le az egyenruhások, amikor elfogták.
A fiatalember a feltört autókból kettőt felgyújtott. A lángokat a tűzoltók megfékezték, de a járművek így is teljesen kiégtek.
A fiatalember ellen lopás és rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Címkék: Bűnügy-lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.

2024. Június 04. 13:49, kedd | Kék hírek

Szoftverkódokkal kereskedtek, lecsapott rájuk a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket.