Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 22. 08:48, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Átadták a bűnmegelőzési kabinetet Szekszárdon

Átadták a bűnmegelőzési kabinetet Szekszárdon

A fiatalok fegyverbemutatón és közlekedési bemutatón is részt vehettek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tartsay úti objektumában 2016. április 21-én 10 órakor rendezték meg az újonnan kialakított bűnmegelőzési kabinet átadó ünnepségét. A Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai a rendezvény előtt a helyi média képviselőinek sajtótájékoztatón mutatták be a kabinet rendeltetését. Az alosztály vezetője, Daubner Gabriella alezredes elmondta, hogy a bűnmegelőzési kabinetet úgy alakították ki, hogy a rendőrség valamennyi korosztály számára széles körű prevenciós tájékoztatást tudjon adni. A helyiségben megfelelő oktatástechnikai felszerelések és segédletek állnak rendelkezésre, ezzel is elősegítve a hatékonyabb prevenciós tevékenységet.

A sajtótájékoztatót követően 10 órai kezdettel Dr. Kovács Zoltán ezredes, a megyei rendőrfőkapitány rendészeti helyettese átadta a bűnmegelőzési kabinetet. A rendezvényen a szekszárdi iskolák diákjai is részt vettek. A fiatalok fegyverbemutatón, közlekedési bemutatón, valamint bűnmegelőzési kisfilmek vetítése során ismerkedhettek a rendőrséggel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.