Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Június 12. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: teol.hu

Át ne verjék! Újfajta trükkös csalás ütötte fel a fejét

Át ne verjék! Újfajta trükkös csalás ütötte fel a fejét

Újfajta trükkös csalás miatt indított nyomozást a Szekszárdi Rendőrkapitányság.

Az ismeretlen férfi június 7-én Szekszárdon a Palánki úton leintett két autót arra hivatkozva, hogy kifogyott a benzin az autójából. Utóbb a férfi aranynak látszó nyakláncot, karkötőt és pecsétgyűrűt kínált eladásra, hogy annak az árából tankolni tudjon. Mindkét sértett megvette az ékszereket, amelyekről hamarosan kiderült, hogy hamisítványok.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy a hasonló bűncselekmények megelőzése érdekében legyenek nagyon óvatosak, körültekintőek, és erre hívják fel a környezetükben élők figyelmét, mondta Molnár Ágnes, a főkapitányság sajtószóvivője.

Akik hasonló helyzetbe kerülnek, vagy ilyen jellegű eset a tudomásukra jut, haladéktalanul tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelenségük megőrzése mellett a 06-80/810-107-es „Telefontanú” zöld számán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt