Városlista
2024. június 3, hétfő - Klotild

Hírek

2012. Július 13. 12:53, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

A Dunába fulladt egy kislány Bajánál

A Dunába fulladt egy kislány Bajánál

A Duna bajai szakaszán elmerült egy kislány csütörtökön; többórás kutatás után már csak a holttestét tudták kiemelni a búvárok – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.

Nyíkos Tamás közölte: csütörtök délután a mentők értesítették a bajai kapitányságot arról, hogy a város külterületén, a Duna jobb partján, a bajai Duna-hídtól északra, egy fürdésre ki nem jelölt helyen elmerült a vízben egy 13 éves kislány.
A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy hét bátmonostori általános iskolás gyerek strandoltak ott. Négyen közülük egy zátony és egy kőgát közötti öbölbe úsztak. Az erős sodrás miatt önerőből csak egy negyedik osztályos fiú tudott partra jutni, két hasonló korú társát - egy lányt és egy fiút - két bajai férfi mentett ki a vízből. A 13 éves kislányt pedig elsodorta a folyó, és a kőgátnál az erős örvényben elmerült.
Azonnal elkezdték keresni, ám végül órákkal később, nem sokkal éjfél előtt már csak a holttestét tudta a felszínre hozni a katasztrófavédelem fővárosi Harcsa búvárcsoportja.
A tragédia körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címkék: Baleset-vízi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:36, vasárnap | Kék hírek

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a döntő idején elkövetett rendbontások miatt

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a Wembley Stadionban rendezett szombat esti Bajnokok Ligája-döntő idején elkövetett rendbontások miatt.

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét