Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. Május 03. 08:27, kedd | Helyi
Forrás: police.hu, fotó: kozlekedikacsalad.hu

Közlekedik a család

Közlekedik a család

Közlekedésbiztonsági vetélkedő Szekszárdon is.

Az Országos Rendőr- főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot.

A Tolna megyei vetélkedő, 2016. május 28-án (szombaton) 8 óra és 15 óra közötti időben Szekszárdon a Tesco hipermarket áruház parkolójában kerül megrendezésre a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében.

A közlekedésbiztonsági versenyre, a vetélkedő ideje alatt is jelentkezhetnek a családok, akik egy 6-17 év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő „B” kategóriára érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik. A versenyen való részvétel ingyenes.

A család tagjai két KRESZ tesztlapot töltenek, majd a szülők egyike a gépjárművel vezetéstechnikai pályán teljesíti a feladatokat, párja elsősegélynyújtó alapismereteiről ad számot. Közben a gyermek és a szülők egyike ügyességi pályán kerékpározik, valamint a kétkerekű kötelező felszereléseivel kapcsolatos feladatot teljesíti.

A családok regisztrációja és versenyeztetése folyamatosan történik, az eredményhirdetés a versenyt követően 13 órakor várható.

Az első három helyezett család értékes díjakat vehet át. A győztes család képviseli megyénket 2016. június 18-19-én, az országos döntőn Budapesten.

Az országos verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi, de valamennyi család értékes nyereménnyel térhet haza.

Az érdeklődők jelentkezhetnek elektronikus úton, a www.kozlekedikacsalad.hu internetes portálon vagy személyesen a vetélkedő napján, a területi verseny helyszínén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a