Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Szeptember 13. 12:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.com

Ingyen vetkőzne Cicciolina a Playboynak

Ingyen vetkőzne Cicciolina a Playboynak

Semmit sem öregedett a testem!

Cicciolina, a szexipar nagyasszonya újabb küldetésre készül. Az Olaszországban élő egykori pornósztár egy percet sem veszteget idejéből, állandóan azon töri a fejét, hogyan segíthet a nyomorban élő embereknek. Ezennel azt vette a fejébe, hogy felajánlja meztelen testét a nyuszis magazinnak, teljesen ingyen, ha a bevételt a rászorulóknak adják. Cicciolina büszke testére, azt mondja, olyan mintha 20 éves lenne.

– Szeretnék levetkőzni a Playboynak, egyszerűen, mert szép vagyok, lássa mindenki, hogy 61 évesen még mindig nagyon jól nézek ki! Biztos vagyok benne, hogy a magyar férfiak kapkodnák a lapot az újságárusoktól. Jókora bevétele lenne a nyuszis magazinnak, ha címlapra raknának, ez egyértelmű – kezdte az Új Ásznak az egykori pornószínésznő, akinek még mindig szívügye a szegények megsegítése.
– Abban az esetben teljesen ingyen dobom le a ruhám a lapnak, ha az eladott újságokból összegyűlt pénzt felajánlja a Playboy a rászorulóknak. A meztelen testemmel jótékonykodhatok is, és ez nagyon jó érzés. Ami szép, az szép, és úgy gondolom, hogy a legtöbbet kell kihozni a bájainkból. Jelen esetben az éhezőknek, a rossz anyagi helyzetben lévőknek, és minden nyomorban élő embernek segíteni akarok a vetkőzésemmel – folytatta lapunknak Cicciolina.
– Úgy képzeltem el, hogy legalább nyolc oldalon keresztül a pucér képeimet nézegethetik majd az olvasók. Mivel már régóta nem mutattam meg magam, azért mindenki rácsodálkozhat majd, hogy szinte semmit sem változtam, mintha nem is öregedett volna a testem. És az embereknek az is nagyon jól esne, hogy azt a pénzt, amit a Playboyra költöttek, a szegények megsegítésére fordítják – tette hozzá Staller Ilona.
Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője kérdésünkre nem kommentálta Cicciolina felajánlását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.