Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 27. 08:23, kedd | Helyi
Forrás: police.hu, fotó: hu.stockfresh.com

Házhoz megyünk tájékoztató és Bike Safe regisztráció

Házhoz megyünk tájékoztató és Bike Safe regisztráció

A Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság szakemberei bűnmegelőzési tanácsokkal szolgálnak a kerékpár tulajdonosoknak.

A Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának és a Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai 2016. szeptember 28-ától minden héten, szerdai napon 9 óra és 11 óra közötti időben Szekszárdon, a Piac tér felső szintjén várja a kerékpárral rendelkezőket, illetve a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A helyszínen "Bike Safe" kerékpár regisztrációval és "Házhoz megyünk" vagyonvédelmi tájékoztatóval, valamint bűnmegelőzési kiadványokkal várják a rendőrök az érdeklődőket.

A lakosok a helyszínen regisztráltathatják a biciklijeiket a „Bike Safe” programba, ahol a rendőrség adatbázisába rögzítik a kétkerekű adatait, amely bűncselekmény esetén megkönnyíti a felderítést.

A Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság toborzó csoportja is a helyszínen lesz, akik

tájékoztatják a határvadász képzésről felvilágosítást kérőket, illetve jelentkezési csomagot adnak át a rendezvényen annak, akit érdekel a képzés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.