Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. Május 05. 08:45, csütörtök | Helyi
Forrás: 24.hu

Gyerekek előtt, lapáttal vert össze egy kiskutyát egy szekszárdi férfi

Gyerekek előtt, lapáttal vert össze egy kiskutyát egy szekszárdi férfi

Gyerekek is látták, ahogy nekivágta egy teherautónak, rácsapott kettőt lapáttal, majd beledobta a vízzel teli patakba a két hónapos keverék kiskutyát egy férfi Szekszárdon

– mondta egy szemtanú az RTL Klub Híradójának.

A Bozont névre hallgató ebnek az őt megmentő állatorvos szerint az volt a szerencséje, hogy fiatal és csontjai még rugalmasak. Az állat a veréstől sokkos állapotba került, felment a láza és órákig csak vonyított.

Hazugság – így reagált az állítólagos állatkínzó a csatorna munkatársainak megkeresésére. Ő tagadja, hogy bántotta volna az állatot, sőt, elmondása szerint ő mentette ki a patakból, hogy ne fulladjon meg.

"Bozontka még lázas, kapja a fájdalomcsillapítókat, antibiotikumot, lázcsillapítót. A jobb mellső lábán az állatorvos helyrerakta bódításban az elcsúszott kis porcos csontokat, most speciális sín van a lábán, amit legalább három hétig viselnie kell. Ha ez sikerül, talán sántítás nélkül tud majd járni. Kézből etetjük és itatjuk. Reményeink szerint 1 hónap múlva már jó állapotban lesz. Nagyon megszerettük, annyira hálás a segítségért.
Naponta több törölközőt és lepedőt, ágynemű huzatot cserélünk alatta, azt szívesen fogadunk, illetve kutyakonzervet, kölyöktápot már kaptunk. A pénzadománynak örülünk, mert ki tudjuk fizetni belőle a kicsi kezelését, gyógyszereit és vitaminjait." - írja a kiskutyát befogadó Szekszárdi Állatmenhely a közösségi oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a