Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Április 11. 07:40, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Életveszélyt okozó testi sértés Szekszárdon

Életveszélyt okozó testi sértés Szekszárdon

A rendőrség 18 órán belül azonosította a feltételezett elkövetőket.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetők 2016. április 7-én 21 óra és 22 óra közötti időben a szekszárdi helyijáratos autóbusz pályaudvarnál tettleg bántalmaztak egy helyi férfit.

A sértett az orvosi vizsgálatok alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként egy 16 éves medinai és egy 16 éves kajdacsi nőt tanúként, egy 18 éves udvari férfit és egy 19 éves faddi férfit pedig gyanúsítottként hallgattak ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terheltek részletes beismerő vallomást tettek, szabadlábon védekezhetnek.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le - írja a police.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: