Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 25. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Anyázták Caramelt Fatima kiejtése miatt

Anyázták Caramelt Fatima kiejtése miatt

Így volt igazságos?

Mohamed Fatima, a Fekete Vonat egykori énekesnője azért jött haza Londonból, hogy megmutathassa énektudását a The Voice színpadán. A meghallgatáson és a párbajban sikeresen szerepelt, ám az elmúlt hetekben hangszálödémával küszködött, és így következhetett be az, amire talán senki sem számított: Caramel őt küldte haza pénteken, az élő adásból.
- Fatima már a színpadra lépés előtt feladta a versenyt, miközben a másik versenyzőm, Quan lelkiismeretesen felkészült. Nem éreztem volna igazságosnak, ha Fatimát viszem tovább. Nagyon megviselt a döntés. De az előzmények és a színpadon látottak alapján ez volt igazságos - szögezte le a Voice háttérműsorában, a Backstage-ben Caramel.
Fatima ugyan érezte, hogy kiesik, mégis váratlanul érte a döntés.
Tudtam, hogy ki fogok esni. Egyszerűen tudtam, pedig úgy éreztem, hogy minden most kezdődik csak el. Szeretnék saját albumot kiadni és visszatérni a színpadra - mondta Fatima, akinek édesanyját is nemrég műtötték, így nem csoda, hogy az énekesnő lelkileg összeomlott.
Információk szerint Caramel hivatalos oldalát a döntés után ellepték az anyázó üzenetek, bőven adva munkát a moderátoroknak, akik a szövegfinomítás mellett döntöttek.

Címkék: Voice

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.