Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Január 05. 10:03, csütörtök | Helyi
Forrás: TMKI

A második félévet értékelte az igazgató

A második félévet értékelte az igazgató

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság január 4-én tartotta 2. féléves személyi állománygyűlését, ahol dr. Balázs Gábor tű. ezredes a múlt év második félévében elvégzett munkát értékelte.

Az állománygyűlésen az igazgatóság teljes személyi állománya, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői és a hivatásos tűzoltóparancsnokságok parancsnokai vettek részt.

Dr. Balázs Gábor a 2016. évi második féléves munkaterv alapján értékelte a szakterületek tevékenységét. Kiemelte a július óta eltelt időszak gyakorlatait, rendezvényeit, beavatkozásait, különös tekintettel az önkéntes tűzoltó egyesületekkel közösen végrehajtott helyismereti, valamint az újonnan létrehozott települési mentőcsoportok rendszerbe állító gyakorlataira. Kitért az idén nyáron első alkalommal megrendezett katasztrófavédelmi táborra, a tűzmegelőzési bizottság tevékenységére, a szakmai és sportversenyeken elért kiváló eredményekre.

Az igazgató megköszönte az állomány munkáját, hiszen mindenkire szükség volt ahhoz, hogy az igazgatóság az elmúlt félév során is kiemelkedő színvonalon végezhesse tevékenységét a lakosság védelme érdekében. Szólt arról is, hogy az idei évben is számos feladat vár az állományra, meghatározta az előttünk álló félév fő célkitűzéseit, elvárásokat, és a tavalyihoz hasonló színvonalas szakmai munkát, a jogszabályok naprakész ismeretét, felkészültséget kért a kollégáktól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.